Kuukausikokous, Panimoravintola Koulu

Tapahtumaan ei voi ilmoittautua

Tervetuloa Varsinais-Suomen Osakesäästäjien yhtiöesittelyyn 19.2.2020 klo 17.00-19.00.

Paikka: Panimoravintola Koulu. Eerikinkatu 18, Turku

Tilaisuudessa esittäytyy mm. Faron

Faron (AIM: FARN, First North: FARON) on suomalainen kliinisen vaiheen biolääkeyritys, joka kehittää uusia hoitoja sairauksiin, joiden hoidossa on merkittäviä puutteita. Yrityksen lääkekehitysohjelmat perustuvat endoteelireseptoreihin, joilla on merkitystä immuunivasteen säätelyssä, syöpien hoidossa ja elinvammoissa.

Faronin immuuniterapiaan kehittämä Clevegen on uudentyyppinen anti-Clever-1-vasta-aine, jolla on kyky muuntaa immuniteetin tukahtuminen immuniteetin aktivoitumiseksi erilaisissa sairauksissa, erityisesti syövissä. Clevegen on edennyt faasi I/II:n kliiniseen kehitykseen uudentyyppisenä makrofaageihin kohdistuvana immuniteetin tarkistuspisteisiin perustuvana immunoterapiana potilailla, joilla on kiinteä kasvain, johon hoito ei tehoa.

Faronin toisen lääkekandidaatin, suonivaurioista johtuvien verenvuotojen ja niistä aiheutuvien elinten toimintahäiriöiden estämiseen tarkoitetun Traumakinen, jatkokehitystä koskevia suunnitelmia viimeistellään parhaillaan. Faron sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.faron.com.

Tilaisuudessa mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvitarjoilu

Ilmoittauduthan viimeistään 16.2.2020. TÄSTÄ

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoita muita osallistujia